Hoppa till innehåll
Portfolio

saker vi gjort

En ny start

Efter en lång tid av förberedelser var det äntligen dags. Veckan då allt skulle falla på plats. 

I team med företagets IT-samordnare hade nya servrar och nya arbetsstationer gjorts i ordning och stod nu redo att driftsättas.

Ett dotterbolag skulle avknoppas från en större koncern. Affärsystem skulle sammanlänkas med produktionssystem och logistiksystem. 

Det blev en väldigt sen fredag. Alla datorerna i produktionen skulle bytas samtidigt och livlinan till den större koncernen kapas. Många komplikationer.

Måndagen kom och fjärilarna svärmade i magen. Kommer det att gå, har man verkligen gjort allt rätt? Står produktionen stilla…? 

Möts av full produktion. 

konst

Att driva konstgalleri verkar inte vara en lätt bransch. Att få välbesökta vernissage och att få pressen att skriva om det nya och spännande kräver sin man. Det kan vi inte hjälpa till med.

Men i en specialbyggd applikation i filemaker kan konsten och kunder hållas reda på och avtal med konstnärer dokumenteras. Att även få skrivare att tillverka rätt sorts etiketter och skriva på rätt ställe på kuvert – det kan vi. I mac som i detta fall.

Driftsäkert

Karlstad Lindarverkstad renoverar elmotorer och säljer nya. Kanske inte till din elvisp men väl till ditt pappersbruk. Passa på att köpa en pump.

Vi har byggt nätverk och underhåller datorer. 
En av dem har varit i kontinuerlig daglig drift i 8 år, men 2020 blir nog året den äntligen får vila.